Serà necessari inscriure's per accedir als habitatges de protecció oficial del Pisa

Departament de Política Territorial

Els habitatges de protecció oficial en règim de compravenda de la promoció que està construint l'IMPSOL a l'avinguda República Argentina, núm. 21 de Cornellà de Llobregat (Cinema Pisa) pròximament obriran les seves bases perquè les persones interessades s'inscriguin en el sorteig.

Per poder accedir-hi, és imprescindible estar inscrit prèviament en el Registre de Sol·licitants d'Habitatges de Protecció Oficial de la Generalitat de Catalunya. La promoció contempla la construcció de 75 pisos de venda, dels quals, tres es  destinaran a persones amb mobilitat reduïda; dos, per a famílies monoparentals, i dos més, a persones amb discapacitat psíquica o malaltia mental amb autonomia personal. Els 68 habitatges restants es destinaran a un públic general.

Per participar en el sorteig, a més d'estar donat d'alta al Registre de Sol·licitants d'Habitatges de Protecció Oficial, caldrà presentar una sol·licitud, que es trobarà a la pàgina web de l'IMPSOL i de l'Oficina Local d'Habitatge. Aquesta sol·licitud es podrà lliurar durant el mes de març a les oficines de l'IMPSOL o a la pròpia Oficina Local d' Habitatge, demanant cita prèvia a la pàgina www.olhcornella.cat

 

     
 

Per a més informació:
OFICINA LOCAL D’HABITATGE DE CORNELLÀ
Carrer Avellaner, 7
93 376 31 81
olh@procornella.cat
www.olhcornella.cat

     
    Dilluns i dimecres de 8.30 a 14.30 h, i de 15.30 a 19.00 hores
Dimarts, dijous i divendres de 8.30 a 14.30 hores