Inscripcions obertes per a la 5a Cursa de la Dona

Departament d'Esports

La cinquena edició de la cursa Dream Runners Cornellà serà el proper 23 de febrer, a partir de les 10.00 hores, amb sortida i arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme Pilar Pons. Aquesta és una activitat esportiva solidària i tota la recaptació anirà íntegrament destinada a dos projectes de cooperació: un, per a donar suport a infants amb discapacitats greus de la Costa d’Ivori desenvolupat per la Fundació IPI-COOP; i un altre, a favor de l’Associació Catalana de Fibrosi Quística.

En les passades edicions s’hi han apuntat una mitjana de 1.200 persones. La cursa, sobre una distància de 5.000 metres, és oberta a nens i nenes de 6 a 14 anys i a noies/dones a partir de 15 anys. Podeu fer les inscripcions i donatius a través del següent enllaç.

  INSCRIPCIONS ON-LINE
     

La recollida dels dorsals serà al Parc Esportiu Llobregat (carrer del Sorral del Riu), un dia abans de la competició, el 22 de febrer entre les 10.00 i les 18.00 hores. També, de manera excepcional, el mateix dia de la cursa, es podran recollir al lloc de sortida, al costat de l’Estadi Municipal d’Atletisme, entre 8.30 i 9.30 hores.