Alumnes de sisè de l'Alexandre Galí obtenen un premi en un concurs de robòtica

Departament d'Educació

Els alumnes de sisè de l'escola Alexandre Galí s'han endut un premi de la UPC per un projecte científic i de robòtica sobre la millora de la ciutat envers el Canvi Climàtic. L'equip 'Galinautes' va participar amb 16 equips més, la majoria d'ells de 4t d'ESO i Batxillerat, i s'ha endut el premi LEGO EDUCATION ROBOTIX A L'EMPRENEDORIA de la convocatòria.

Més de 130 nois i noies, d’entre deu i 16 anys, han presentat els seus projectes d'innovació i han hagut de resoldre, amb els seus robots LEGO MINDSTORMS Education, diferents missions relacionades amb el repte d’aquesta edició, ‘CITY SHAPER’ en el torneig classificatori de la iniciativa First Lego League –un programa de foment de vocacions científiques i tecnològiques entre el públic més jove– que ha tingut lloc el 8 de febrer a l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC).

Els joves de l'escola Alexandre Galí van exposar el seu projecte científic al davant d' un jurat i van realitzar tres proves de robòtica, en un concurs que es caracteritza per programar accions que executen robots construïts amb peces de Lego.

  Més informació al web de l'Escola Alexandre Galí

  Més informació al web de la UPC