Nova campanya de promoció de l'escola pública de Cornellà

Departament d'Educació

Durant les properes setmanes, les escoles i instituts de Cornellà duen a terme jornades de portes obertes per donar a conèixer les seves instal·lacions i el seu projecte educatiu per al curs 2020-2021. Per fer-ne difusió, cada any es tria un cartell que ha realitzat un alumne de les escoles públiques de Cornellà. Aquest any el cartell seleccionat per membres de diferents departaments municipals ha estat el disseny realitzat per l'alumne Iván Alejandro Otero Vargas, que fa 2n de Batxillerat Artístic a l'Institut Maria Aurèlia Capmany.

La informació sobre la preinscripció per al curs vinent als centres educatius, que s'obrirà entre el 23 de març i l'1 d'abril de 2020, es pot trobar a http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/informacio-general/

L'Ajuntament de Cornellà editarà durant el mes de febrer una edició especial de la revista municipal Cornellà Informa on s'expliquen totes les possibilitats educatives de la ciutat i les opcions de recursos municipals que el consistori posa a l'abast dels infants, joves i adults de Cornellà. El cartell de la campanya també es podrà veure a tanques i urbans dels carrers de la ciutat.

Feu clic a l'etapa que us interessa i tindreu les dates i horaris previstos per cada centre educatiu.

 

Infantil i primària   Secundària   Centres concertats
         
Infantil i primària
  Secundària
  Centres concertats