Setmana de Carnaval a Cornellà!

Departament de Cultura

Arriba a Cornellà Sa Majestat el Rei Carnestoltes i hi ha preparades un munt d’activitats per rebre’l com es mereix. El Dijous Gras, 20 de febrer, a la plaça de l’Església, a les 16.45 hores, començarà amb un taller de màscares, i tot seguit l'animació de la Cia. Carles Cuberes amb l'espectacle "Cassoles, olles i cançons". El Rei Carnestoltes i la seva comitiva arribaran a les 18.15 per llegir el pregó convidant-nos a gaudir de la festa, i convidant-nos a degustar el tradicional “pinxo” de truita de Dijous Gras per a tothom.

El dissabte 22 tindrà lloc la gran rua de Carnaval i el concurs de comparses. La concentració és a les 17.00 hores, a la plaça de Catalunya i el recorregut, com altres anys, serà pels carrers Bonestar, avinguda Sant Ildefons, avinguda República Argentina, carrer Mossèn Andreu i final al mateix punt de partida, la plaça Catalunya, on ja estarà actuant des de les 19.00 hores La Eko Versions.

Després de la rua, coneixerem els guanyadors del concurs, en les diferents categories: millor coreografia, millor animació musical, disfressa millor confeccionada, disfressa més original i a la de temàtica més actual.

Però, no acaba aquí la disbauxa, perquè encara us quedarà el diumenge a les 12.00 hores la rua infantil i el dimecres de Cendra, 26 de febrer, ens acomiadarem de Sa Majestat el Rei Carnestoltes a la Festa de Judici Final (17.00 hores, plaça de Catalunya).


Descarrega’t el programa