Nova edició del concurs de còmics 'Ciutat de Cornellà'

Si tens entre 12 i 30 anys, t’agrada el món del còmic i tens obres de bona qualitat, el Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà” obre la 26ena. Edició. Es poden presentar treballs fins el 30 de juny de 2010. El tema es lliure, però els personatges hauran de ser originals, de creació pròpia i inèdits; i el contingut de les obres no podrà atemptar contra la dignitat de les persones i dels animals.

Els treballs es podran presentar en català o en castellà, en blanc i negre o en color, però sempre ha de ser l’original. Hi hauran dues categories: la júnior per a joves entre 12 i 16 anys i sènior per a joves entre 17 i 30 anys. Aquest any s’estableixen un total de 8 premis i tres mencions especials, entre ells el premi Especial del diari “El Triangle”.

Aquest any continua la proposta promoguda l’any passat de premiar a una obra d’animació i còmic que poden ser fetes en qualsevol tècnica d’animació.

Les bases del concurs es poden consultar al web: nou.cornellaweb.cat

Les obres finalistes i premiades s’exposaran durant el mes d’octubre-novembre a la Mostra de Còmics que es fa a la ciutat.