Aquest diumenge, cinquena edició de la Cursa de la Dona

Departament d'Esports

La 5a edició de la Cursa Dreams Runners Cornellà es portarà a terme diumenge dia 23 de febrer, a partir de les 10.00 hores, amb sortida i arribada a l’Estadi Pilar Pons. En edicions anteriors, hi han participat 1.200 persones i aquesta vegada s’espera batre el número de corredores.

La cursa, sobre una distància de 5.000 metres, és oberta a nens i nenes de 6 a 14 anys i a noies/dones a partir de 15 anys. Podeu fer les inscripcions i donatius a través d'aquest enllaç.

La recaptació de la venda dels dorsals es destinarà a dos projectes solidaris: d’una banda, servirà per donar suport a infants amb discapacitats greus de la Costa d’Ivori, que és una iniciativa de la fundació IPI-Cooperació; i de l’altra, servirà per recolzar l’Associació Catalana de Fibrosi Quística.

Els dorsals de les persones inscrites es poden recollir al Parc Esportiu Llobregat, el dissabte 22 de febrer entre les 10.00 i les 18.00 hores. També, de manera excepcional, el mateix dia de la cursa, al costat de la sortida, entre les 8.30 i les 9.30 hores.