Nova edició dels tallers i xerrades del Cornellà Cuida

Departament d'Acció Social

La Fundació per a l'Atenció a Persones Dependents realitza durant tot el curs una programació de conferències i tallers adreçats a les persones cuidadores no professionals de gent gran i en situació de dependència, en el marc del programa Cornellà Cuida.

Es tracta de sessions gratuïtes d'uns 90 minuts, impartides habitualment per l'equip tècnic de la Fundació, que ofereixen orientacions i pràctiques sobre els temes en què les persones ciudadores poden trobar-se amb més mancances en la seva tasca diària La majoria es realitzen a la Residència Teresa Duran (avinguda Salvador Allende, 45): la següent serà dimarts, 3 de març, a les 16.00 hores, i tractarà sobre el tema 'Què podem fer si tenim un familiar dependent?'.

Per participar a les activitats cal inscriure-s'hi prèviament, trucant al telèfon 93 375 00 10. La Fundació també compta amb un espai setmanal a Ràdio Cornellà per difondre consells en aquesta àrea.

A través del programa Cornellà Cuida, la Fundació dona suport a totes les persones de la ciutat que tenen cura dels seus familiars en aquesta situació, una tasca sempre complicada, moltes vegades esgotadora i quasi sempre poc reconeguda. La Fundació compta amb una àrea especialitzada en ajudar a les anomenades "persones cuidadores no professionals", i cada any donen suport a prop de 2.000 famílies que es troben en aquesta situació.

  Cicle de conferències i tallers (2019/2020)
  Fundació per a l'Atenció a Persones Dependents