Apropa’t a la Internet de les Coses amb la tecnologia Whitecat del Citilab

El Citilab Cornellà ofereix aquest mes de març un taller de quatre sessions que té l’objectiu d’introduir i fer conèixer a tothom la Internet de les Coses (Internet of Things o IoT), la tecnologia que permet interconnectar i fer interactuar en xarxa objectes de la vida quotidiana per facilitar el dia a dia de les persones.

A més d’entendre la Internet de les Coses, podreu conèixer Whitecat, l’ecosistema tecnològic dissenyat al Citilab amb la finalitat de fer accessible les tecnologies de la Internet de les Coses. A través de Whitecat, aprendreu a resoldre casos d’ús reals d’IoT (sobre objectes de la llar i interconnectivitat a les ciutats) amb el programari i maquinària proposats per Whitecat.

El taller serà els dimarts 10, 17, 24 i 31 de març, de 17.30 a 19 hores, al Citilab. El preu del taller és de 15 euros per participant.

Totes les persones a partir de 16 anys que estiguin interessades en la programació i l’electrònica poden inscriure’s a l’activitat enviant un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu o trucant al 93 551 06 60, i indicant l’any de naixement, la població i un telèfon de contacte.

  Web del Citilab