Reorganització del servei de beques menjador per a garantir els àpats a infants en situació de vulnerabilitat

Amb motiu de la suspensió de les classes a tots els centres educatius per la crisi del COVID'19 atenent a l'estat d'alerta decretat pel Govern Central, i amb l'objectiu de continuar mantenint serveis i ajuts municipals a les famílies més desfavorides de la ciutat, l'Ajuntament de Cornellà ha reorganitzar tot el servei de beques menjador, per poder garantir els àpats a nens i nenes en situació de vulnerabilitat. L'objectiu és assegurar que els menors reben almenys dos àpats: dinar i berenar.

Amb aquest objectiu, des del departament d'Educació s'han posat en marxa els mecanismes per regular i contactar amb les famílies afectades i poder oferir aquests serveis de forma totalment regulada i amb les màximes mesures d'higiene i seguretat per als infants. Aquesta mesura extraordinària es farà de dilluns a divendres, durant tot el període que es mantingui la situació d'alarma.

Pel que respecta a les escoles bressol municipals, estan habilitats dos menjadors de dues escoles on els pares dels menors poden anar a recollir cada dia els menús determinats per a jornada. D'altra banda, els infants d'infantil i primària que tenen aquest servei també podran tenir accés als menús que s'oferiran a les instal·lacions de les àrees municipals d'educació i serveis socials ubicades a un edifici al parc de Can Mercader i que els pares o mares dels menors podran recollir seguint les indicacions dels responsables municipals entre les 11 i les 13h.