El CUAP Sant Ildefons i el CAP Martí i Julià assumeixen l'atenció primària presencial

Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'epidèmia de COVID-19 s'estan adoptant algunes mesures excepcionals en l'àmbit de la Salut Pública, entre d'altres concentrar l'activitat presencial en alguns centres. Aquesta mesura és necessària per diferents motius, entre d'altres que alguns professionals hauran de reforçar altres dispositius, com residències o espais que s'estan habilitant per atendre pacients. De moment es mantindrà l'atenció telefònica actual en els centres habituals.

Així, a partir de dimecres 25 el CAP Mossèn Jaume Soler tanca, agrupant-se els seus professionals amb els del CAP/CUAP Sant Ildefons i del CAP Lluís Millet d'Esplugues de Llobregat, segons ha informat la Direcció del Servei d'Atenció Primària Baix Llobregat Centre.

Els usuaris que ho requereixin es poden adreçar a:

CAP/CUAP Sant Ildefons
Av. St. Ildefons / Av. Rep. Argentina
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 471 20 00
Horari: 24 hores

Així mateix, a partir de dimecres 25 el CAP Gavarra i els Consultoris de Fontsanta i Almeda tanquen, agrupant-se els seus professionals amb els del CAP Martí i Julià. Les persones que ho necessitin es poden adreçar a:

CAP Martí i Julià
Av. del Baix Llobregat, 17
08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 475 12 90
Horari: 8 a 20h, de dilluns a divendres

Fora de l'horari anterior, les usuaris d'aquests centres d'atenció primària també es es poden adreçar a al CAP/CUAP Sant Ildefons.