La zona blava queda anul·lada durant el confinament i la zona vermella s'amplia a les 24 hores durant tota la setmana

L'Ajuntament de Cornellà ha decidit anul·lar les limitacions d'aparcament de la zona blava de la ciutat durant l'estat d'alarma sanitària pel contagi del Coronavirus. De la mateixa manera, també ha ampliat la zona vermella durant les 24 hores tota la setmana. L'objectiu és garantir l'aparcament dels residents de la ciutat durant aquests dies de confinament i d'establiments comercials tancats, i evitar que la població surti de casa per moure els vehicles.

Cornellà disposa de 476 places de zona blava en els diferents barris de la ciutat, especialment en àrees que requereixen un alt índex de mobilitat diürna, com zones comercials o esportives. L'horari habitual és de dilluns a dissabte, de 9h a 14h i de 17h a 20h -excepte les tardes del dissabte en alguns barris-. Des que es va decretar l'estat d'alarma ja no te vigència i s'hi pot aparcar de forma gratuïta.

Pel que fa a la zona vermella, aquesta està situada a la carretera d'Esplugues, a la carretera de L'Hospitalet, davant de Can Mercader i al Passeig dels Ferrocarrils entre la carretera de El Prat i l'Avinguda de la Fama. Està indicada amb una línia vermella pintada a la calçada i el seu horari d'aparcament és de 20h a 7h entre setmana i durant tot el cap de setmana. Ara, dins d'aquest paquet de mesures excepcionals durant l'estat d'alerta sanitària pel COVID-19, s'hi pot aparcar durant les 24 hores els 7 dies de la setmana.