801 sancions a Cornellà per l'incompliment de les restriccions per evitar el Covid-19

La Guàrdia Urbana de Cornellà i els Mossos d'Esquadra ja han aixecat 801 actes per l'incompliment de les restriccions relacionades amb la prevenció del Coronavirus. Des de l'entrada en vigor del Decret municipal de mesures excepcionals relacionades amb aquesta situació d'alerta sanitària, el dilluns 16 de març, la Guàrdia Urbana ha imposat 537 sancions i la policia autonòmica, 264 més.

Només ahir dilluns 30 de març la policia local va desenvolupar 18 expedients sancionadors relacionats amb l'incompliment de la normativa, tots ells a persones adultes.

Recordem que tant l'Ajuntament de Cornellà com la Generalitat i l'Estat espanyol han decretat unes mesures excepcionals relacionades amb el confinament en relació amb l'estat d'alerta sanitària per la divulgació del Covid-19. Aquestes restriccions estan pensades per evitar el contagi de la pandèmia i són d'obligat compliment per a tots o totes.

Control dels desplaçaments

Pel que fa als desplaçaments, qualsevol ciutadà o ciutadana que vulgui sortir de casa, encara que sigui per les raons autoritzades, ho ha d'acreditar amb el següent document oficial que ha elaborat la Generalitat de Catalunya.

  CERTIFICAT AUTORESPONSABLE DE DESPLAÇAMENT