L’Àlbum dels Afectes, una iniciativa per deixar testimoni de la solidaritat de la ciutadania

El món que coneixíem fins ara ha fet un gir de 180 graus i estem vivim moments de dificultat que segur que passaran, i dels quals aprendrem moltes coses.

Aquesta situació ha fet créixer les manifestacions de solidaritat i humanitat, i Cornellà, que ha estat sempre una ciutat lluitadora, acollidora i solidària, està demostrant més que mai aquest tarannà i esperit comunitari. L'Ajuntament, entitats, ciutadania anònima i voluntariat ens hem organitzar per crear una cadena de solidaritat perquè ningú es quedi enrere, perquè ningú se senti sol. Iniciatives, propostes, suports.... moltes idees i projectes.

I perquè això es quedi a la nostra retina i deixem testimoni d'aquests gestos volem fer un petit gran ÀLBUM DELS AFECTES, on volem recollir els vostres missatges de suport, d'estima cap als altres, les vostres imatges de solidaritat, de sensacions i els dibuixos dels més petits que expressin les emocions i valors que aquesta situació ens provoca. Aquest projecte es fa amb la col·laboració de l'associació Corncrenata.

Guanyarem la batalla a aquest virus i volem que tu i els teus col·laboreu amb nosaltres per difondre aquest gran gest comunitari i humanitari. Envia'ns els teus missatges, pensaments, imatges o dibuixos que guardarem en aquest gran llibre de records d'afectes i sentiments a través del següent formulari, o també comparteix-les a les nostres xarxes amb els hashtags #albumdelsafectes #joemquedoacasaacornella.

 

ENVIA'NS LES TEVES PROPOSTES A TRAVÉS D'AQUEST QÜESTIONARI