L'Ajuntament ja compta amb més de 150 voluntaris i voluntàries inscrites per donar suport a persones vulnerables

L'Ajuntament de Cornellà ha posat en marxa una bossa de voluntaris i voluntàries per donar suport als col·lectius més vulnerables de la nostra ciutat, davant la situació d'emergència social provocada pel coronavirus. Ara mateix ja hi ha més de 150 persones inscrites i disposades a assistir en les tasques més bàsiques de les persones vulnerables de la ciutat -persones grans que viuen soles, principalment-, com pot ser anar a comprar aliments o medicaments.

D'aquesta manera, s'evita que els ancians, el principal col·lectiu de risc de la pandèmia, hagi de sortir al carrer. Si coneixeu una persona gran que viu sola i que no té suport familiar en aquests moments, podeu trucar a la Guàrdia Urbana de Cornellà, que s'encarrega de derivar a les persones demandants als equips de suport corresponents. El telèfon de la policia local és 93.377.16.90.

Per formar part de la borsa de persones voluntàries només es requereix tenir entre 18 i 55 anys, ser resident a Cornellà, i tenir disponibilitat per donar suport en les tasques de fer arribar aliments bàsics i medicaments, passejar mascotes, o poder cobrir altres necessitats que vagin sorgint.

Les persones interessades hauran de deixar les seves dades i altra informació requerida a través del següent formulari en línia, i se les trucarà per establir-hi contacte.

  FORMULARI VOLUNTARIAT COVID-19