Cornellà confecciona 2.000 mascaretes gràcies a la solidaritat de la ciutadania i d'empreses

La ciutat de Cornellà, mitjançant la col·laboració de 100 persones, està confeccionant 2.000 mascaretes, a més de gorros i bates. Aquest material és per donar a professionals de la sanitat i de residències de gent gran, a més d'enviar-se a persones que treballen de cara al públic.

L'Ajuntament de Cornellà ha aconseguit el material necessari per a elaborar les mascaretes, que es fan a doble teixit i que porten un material similar al plàstic entremig per a evitar la transmissió de fluids. La donació d'aquest material l'ha fet l'empresa de Rubí Robinhat. També han col·laborat en aquesta donació de materials comerços cornellanencs: Tejidos Sánchez ha proporcionat les teles per a cosir les mascaretes i Novetats Marsans ha facilitat les gomes i les vetes necessàries també per a la seva confecció. Pel que fa a la realització de les bates i dels gorros, aquests es fan amb el plàstic de les bosses d'escombraries que ha facilitat l'empresa FCC.

El centenar de voluntaris i voluntàries són persones de la ciutat que formen part d'entitats i associacions o que, de manera independent, han volgut col·laborar en aquest tema. Aquesta iniciativa forma part de les actuacions locals per a frenar el contagi del Covid-19 i donar un cop de mà al sector de la sanitat durant aquest episodi d'alarma.