El Centre d'Informació i de Recursos per a les Dones manté el seu servei durant el confinament per via telefònica

El Centre d'Informació i de Recursos per a les Dones (CIRD) continua treballant i oferint el seu servei d'assessorament i suport social, jurídic i psicològic a les dones durant aquesta situació d'alerta sanitària per la COVID-19 a través de contactes telefònics. Només en els casos d'emergència per violència masclista, les seves atencions són presencials.

El CIRD també fa el seguiment dels casos oberts de dones, com a prevenció i contenció de possibles situacions de violència de gènere, a més de continuar oferint suport a les víctimes d'aquesta violència que són derivades per part de metges, Guàrdia Urbana o Mossos d'Esquadra.

D'altra banda, el CIRD també manté contactes telefònics amb les dones grans que viuen soles. De manera diària, es porten a terme trucades on es conversa, s'escolta i s'activen les mesures de prevenció i de suport corresponents en casos de necessitat. Acostumen a ser ciutadanes de més de 70 anys, la majoria són vídues i que formen part de la llista d'alumnat del CIRD.