L’alcalde es reuneix amb el Consell d’Infants de Cornellà per analitzar la situació de confinament a la ciutat

L'alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón, ha tingut aquest dijous una trobada per videoconferència amb els nens i nenes que integren el Consell d'Infants de la ciutat.

L'alcalde els ha proposat la reunió per poder escoltar les seves opinions i pensaments de la situació que estem vivint, i perquè li expliquessin com han anat aquestes setmanes d'estudi des de casa. Els més petits van ser els primers que van notar les mesures de confinament, ja que el dijous 12 de març es va decretar el tancament dels centres educatius.

Els nois i noies, alumnes de 5è i 6è de Primària, han explicat que aquests dies han llegit molt, han cuinat molt amb els pares (especialment pastissos), i que els preocupa com es faran les preinscripcions als instituts, o si podran fer la festa de graduació de final de cicle.

L'alcalde els ha animat a no abaixar la guàrdia, a continuar estudiant a casa i a ser forts i pacients. Balmón els ha explicat que Cornellà és una ciutat solidària i resilient, que ja se n'ha sortit altres vegades en moments complicats i difícils, i ha subratllat que, per als adults, és molt important el somriure dels infants, així que no oblidin somriure tot i les circumstàncies.

Així mateix, l'alcalde els ha convocat a tornar-se a trobar d'aquí a quinze dies per fer un seguiment de la situació, i perquè li facin arribar propostes per a celebrar Sant Jordi de manera digital.