1.961 sancions a Cornellà per l'incompliment de les restriccions per evitar la COVID-19

La Guàrdia Urbana de Cornellà, la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra  han aixecat 1.961 actes per l'incompliment de les restriccions relacionades amb la prevenció del Coronavirus, en el primer mes efectiu de l'entrada en vigor del Decret municipal de mesures excepcionals relacionades amb aquesta situació d'alerta sanitària. Les actes aixecades s'envien directament al Ministeri de l'Interior que determina, tipifica i gestiona les sancions que s'han d'interposar.

Recordem que tant l'Ajuntament de Cornellà com la Generalitat i l'Estat espanyol han decretat unes mesures excepcionals relacionades amb el confinament en relació amb l'estat d'alerta sanitària per evitar la propagació de la COVID-19. Aquestes restriccions estan pensades per evitar el contagi de la pandèmia i són d'obligat compliment per a tots o totes.

Control dels desplaçaments

Pel que fa als desplaçaments, qualsevol ciutadà o ciutadana que vulgui sortir de casa, encara que sigui per les raons autoritzades, ho ha d'acreditar amb el següent document que ha elaborat la Generalitat de Catalunya.

  CERTIFICAT AUTORESPONSABLE DE DESPLAÇAMENT
  QUÉSTIONARI DE RESTRICCIONS PEL COVID19