Què saps de drogues?

Des del Departament de Joventut portem anys organitzant una campanya que té com a nucli d'interès les drogues i s'anomena "Què saps de DROGUES?" on adaptant-nos a les etapes educatives portem als instituts,
i en aquesta ocasió, també a les xarxes. 
Hem adaptat la campanya per les xarxes socials, sobretot per l'Instagram, que és la més utilitzada per als joves. Allà podreu trobar Informació, recomanacions, vídeos i jocs amb aquesta temàtica, sempre orientada a la prevenció i a la reducció de riscos del consum. 
Els especialistes recomanen començar en l'ESO a parlar de substàncies, nosaltres ens centrem en Tabac, Alcohol i Cànnabis, amb les que tractem de desmentir falsos mites que tenen els joves, donar informació sobre les conseqüències i els apropem a recursos, pàgines, professionals que els podran orientar i donar més informació. 
Per poder donar més informació treballem amb PADLET, una eina que ens permet arreplegar tota la informació i aprofundir més. En aquesta trobaràs, per exemple, més informació sobre addició a les pantalles, recomanacions per aquests dies, recursos que hi ha a Cornellà per tractar les addicions amb joves... 
També hem elaborat una Guia de bones pràctiques i tips per als centres educatius i professorat, juntament amb pàgines que proposen recursos didàctics que treballar a l'aula. 
Si vols saber més ens trobaràs:
CORREUpuntinstitut@gmail.com i trailer@aj-cornella.cat
669989501
@cornellajove