Cornellà celebra la primera JorFITada des del canal de Youtube del PELL i del Complex de Can Mercader

Tot i l'actual situació de confinament per la Covid-19, Cornellà ha preparat un seguit d'activitats per a commemorar la Diada de Sant Jordi. Una d'aquestes propostes és la primera JorFITada de la ciutat, prevista per demà dissabte i organitzada pels equipaments esportius municipals del Parc Esportiu Llobregat i del Complex Aquàtic de Can Mercader.


La jornada consistirà en un seguit de sessions de fitness que començaran a les 9h a través dels canals de Youtube del PELL i del Complex Aquàtic de Can Mercader. Són propostes esportives dirigides per a tota la família i amb diferents disciplines, com ara Gim Gran, Bodybalance, Condicionament total, Spinning i Zumba.


Aquesta proposta esportiva vinculada amb la Diada de Sant Jordi és una de les moltes iniciatives que el PELL i el Complex Aquàtic estan oferint des de les seves xarxes socials des què comencés l'estat d'alarma sanitària. Gaudeix d'aquestes sessions des de casa i mantenint hàbits de vida saludable tot i el confinament! I, com sempre, comparteix la teva experiència a través de les teves xarxes socials amb el hastag #joemquedoacasaacornella.