Campanya informativa per als joves sobre l'actual situació acadèmica

Donada la situació sobrevinguda d'aïllament social que pateixen els joves amb interessos pel món acadèmic de cara al curs 2020-2021 per la pandèmia del Coronavirus, el Departament de Joventut ha iniciat una campanya informativa per a resoldre els seus dubtes i tranquil•litzar al jovent cornellanenc.


Aquesta campanya, que està adreçada als joves amb relació amb estudis reglats, durarà tres mesos i setmanalment s'anirà oferint informació sobre temes específics com ara la PAU, les beques, les opcions d'itineraris, els habitatges per a estudiants, les dates de preinscripcions del nou curs i informació sobre estudis minoritaris. També es podran fer consultes privades de temes més espècifics a través dels correus electrònics dels tècnics d'aquest departament municipal.


Totes aquestes dades es treballaran de manera on-line amb l'objectiu de potenciar la participació a distància dels joves, detectar dubtes més habituals en relació als estudis i ser un servei de referència en l'orientació acadèmica. De la mateixa manera, també es busca establir un vincle amb el jove per a què tingui la llibertat de fer consultes privades per a poder avançar en la seva trajectòria estudiantil.

 

Més informació a la web del departament de Joventut