L'Ajuntament aprova una Declaració Institucional de dol amb les víctimes de la Covid-19 i d'agraïment a la població

L'Ajuntament de Cornellà ha aprovat una Declaració Institucional referent als efectes de la Covid-19 durant la sessió plenària extraordinària i telemàtica celebrada aquest dimecres 29 d'abril. La Declaració ha estat aprovada per totes les forces polítiques municipals representades en el plenari i un dels punts destacats de la Declaració és el dol del plenari per les víctimes mortals a la ciutat a conseqüència del coronavirus. Així mateix, també es mostra recolzament als seus familiars, que no han pogut acompanyar als seus difunts en el seu comiat.


L'Ajuntament també ha destacat la responsabilitat que està mostrant la població cornellanenca durant l'alarma sanitària, restant confinats a casa i respectant -en la majoria dels casos- les condicions de seguretat. A més, el plenari municipal està especialment agraït per la feina que estan duent a terme els i les professionals dels serveis essencials, com ara, personal sanitari i farmacèutic, cossos de seguretat, bombers, unitats de la UME, treballadors i treballadores dels serveis social, de les unitats de neteja i de recollida d'escombraries i d'altres instàncies municipals, a més dels mitjans de comunicació i de les noves tecnologies, personal dels sectors agroalimentari i de transport públic i privat, comerciants i, en general, de totes les persones que surten al carrer per a prestar un servei essencial en aquests moments tan complicats.


En aquesta mateixa línia, la Declaració també lloa la tasca dels voluntaris i voluntàries -que han format una xarxa de més de 200 persones- i de les empreses que, de manera altruista, desenvolupen tasques assistencials o de desinfecció.