Educadors cívics informen de les mesures de prevenció per a la COVID-19

Durant aquests dies, parelles d'educadors cívics de l'Ajuntament de Cornellà fan recorreguts pels carrers amb més presència de persones per recordar les mesures de seguretat generals per evitar el contagi de la COVID-19.

Per exemple, informen de la necessitat de mantenir la distància de 2 metres entre persones, rentar-se les mans al sortir i entrar a casa, evitar tocar-se la cara, etc. També recorden les franges horàries i restriccions establertes per a passejar i per a practicar esport, a banda de les sortides necessàries per a comprar productes de primera necessitat.

Els educadors complementen realitzant aquestes tasques informatives els operatius de la Guàrdia Urbana de Cornellà, que a més d'informar tenen capacitat sancionadora si s'incompleix la normativa.

Mesures per gestionar la mobilitat

A més a més, l'Ajuntament de Cornellà, davant l'escenari de desecalada progressiva, ha posat en marxa posar en marxa un pla de mesures inicials per gestionar la mobilitat de la ciutadania, entre les quals destaca la reducció del temps d'espera en un total de 27 semàfors de la ciutat per evitar aglomeracions, i la senyalització en diferents carrers on hi ha més circulació de persones i són més àmplies, instant els vianants a caminar per la vorera dreta, comportament que també recomanen els equips d'educadors.

  Més informació a la nota de premsa