Comencen les tasques de desinfecció dels bancs i de les cadires de la via pública

Els treballadors i treballadores de Tecsalsa comencen avui a desinfectar els bancs i les cadires dels carrers i els espais públics de Cornellà com a mesura de protecció de la població local davant la crisi sanitària de la COVID-19 i durant el procés de desescalada.

Els barris del municipi es dividiran en 3 grups per tal de gestionar els treballs de desinfecció en torns diaris rotatius de dilluns a divendres de 07:30h a 15:00h, fent cada dia la desinfecció d'un dels grups i, d'aquesta manera, desinfectar el màxim número de vegades cadascun dels bancs i cadires del nostre municipi.

A banda d'aquestes tasques de desinfecció, l'Ajuntament també ha decidit senyalitzar els bancs públics del municipi de més d'una persona per a prohibir asseure's en una part del seient i garantir, així, la distància social necessària per a prevenir el contagi del coronavirus. La Brigada Municipal ja ha començat a marcar aquests espais prohibits de poder seure. En total, aquesta senyalització s'aplicarà en més de 3.000 bancs de la ciutat, especialment en aquells que estan en zones de més concurrència de pas. 

Aquesta mesura forma part del Pla de mesures inicials per a gestionar la mobilitat de la ciutadania durant el procés de desconfinament. L'objectiu principal d'aquest Pla és preservar la salut de les persones i garantir la seva seguretat.