S'obren els terminis de preinscripcions de les escoles bressol municipals i de l’Escola d’Educació Especial Virolai

L'Ajuntament de Cornellà ha donat a conèixer el calendari de preinscripcions i matriculacions per a la seva oferta d'escoles bressol municipals i per a accedir a l'Escola d'Educació Especial Virolai de cara al proper curs. Tenint en compte la situació actual d'alerta sanitària per la Covid-19, es demana que les sol·licituds es realitzin preferiblement de manera telemàtica; però per a aquelles famílies que tenen dificultats per a fer aquests tràmits de manera online, també s'ofereix la possibilitat de presentar la demanda de la plaça en persona, amb cita prèvia trucant a cada centre. 

Període de preinscripcions de les escoles bressol municipals.

Les sol·licituds per a demanar una de les 612 places de les escoles bressol municipals de Cornellà s'obrirà la propera setmana, del 20 al 29 de maig. Els primers dies, del 20 al 26, es podran presentar les preinscripcions de manera telemàtica a través del correu electrònic escolesbressol@aj-cornella.cat. Caldrà indicar en l'assumpte SOL·LICITUD ESCOLA BRESSOL/NOM DE L'INFANT/ANY DE NAIXEMENT. En aquest correu electrònic caldrà adjuntar la documentació requerida i cada família haurà d'assenyalar l'ordre de preferència de les vuit escoles bressol municipals.Un cop revisada la documentació, s'enviarà un correu electrònic notificant el número d'expedient i la puntuació obtinguda. 

MODEL SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ ESCOLES BRESSOL 2020-21

AUTORITZACIÓ DE 3ER PER REALITZAR PREINSCRIPCIÓ ESCOLES BRESSOL

Pel que fa a les preinscripcions presencials, el període serà els dies 27, 28 i 29 de maig demanant cita prèvia per a desenvolupar aquest tràmit a través de l'adreça http://citaprevia.cornella.cat/ o al telèfon 618 96 54 06. Les famílies dels infants hauran de formalitzar la preinscripció amb l'imprès emplenat juntament amb la documentació requerida.

La resta del calendari de les escoles bressol municipals serà el següent:

  • Publicació de llistes baremades de sol·licituds: el dia 3 de juny de 2020
  • Període de reclamacions: els dies 4 i 5 de juny de 2020.
  • Sorteig: el dia 9 de juny de 2020, a la planta baixa del CITILAB (plaça de Can Suris, s/n de Cornellà de Llobregat).

Tota la informació detallada la trobareu en aquest document. I recordeu que s'han de complir les mesures de seguretat

 

Portes obertes virtuals

Si voleu conèixer millor les vuit escoles bressol municipals de Cornellà, en aquesta pàgina trobareu un vídeo de cadascuna.

 

 

Període de preinscripcions de l'Escola d'Educació Especial Virolai

Pel que fa a l'Escola d'Educació Especial Virolai, el període de preinscripcions serà del 19 al 22 de maig. En aquest cas també es demana que les sol·licituds es presentin de manera telemàtica, a través de l'adreça electrònica a8032270@xtec.cat. Si es vol fer la sol·licitud de manera presencial, caldrà demanar cita prèvia trucant al 606.83.96.37.

En els casos presencials, la cita es donarà en el propi centre, al carrer Mossèn Andreu 64 bis i es demana que només assisteixi una persona responsable del menor que es vol matricular en el centre i duent a terme les mesures de seguretat per a evitar el contagi (guants, mascaretes i bolígraf propi). 

El resultat de les llistes d'admesos pel curs 2020-2021 es publicaran en la web de l'EMEE a partir de l'11 de juny i entre el 13 i el 17 de juliol es podran formalitzar les matriculacions.

Podeu consultar tota aquesta informació detallada en aquest document o a través d'aquest enllaç http://escolaeducacioespecialvirolai.cornella.ppe.entitats.diba.cat/

Cornellà de Llobregat, 15 de maig de 2020