17 M DIA INTERNACIONAL CONTRA LA HOMOFÒBIA, TRANSFÒBIA I BIFÒBIA.

Des del Departament de Joventut ens sumem a celebrar el 17 de Maig, Dia Internacional contra la Homofòbia, Transfòbia i Bifobia, des de fa 3 anys venim organitzant una festa on es pretèn sensibilitzar amb el camí que encara ens queda per recorrer com a societat per una igualtat envers la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere. 
fotoAquest any, juntament amb el Departament d'Igualtat, es tenien previstes diferents accions que inciten a la reflexió i al coneixement de experiències de persones no binaries i las discriminacions, que encara avui, pateixen. Totes aquestes propostes s'han vist aplaçades per la situación actual per el COVID19, al igual que la festa LGTBI que es celebra el 17 de Maig a Cornellà de Llobregat.
 
La realitat actual no ens permet fer la festa, pero no ens impideix aconseguir els nostres objectius ja que des del Departament de Joventut i el d'Igualtat, amb la col·laboració del Casal Jove Sanfeliu Sant Ildefons, hem programat campanyes virutals on es publica información, testimonies, es recomanen pàgines, instagrams, instagramesrs i es fa difusió del servei que es dona a Cornellà, SAI Decolors. 

Esperem trobar-nos el pròxim any a la festa LGTBI, per la lluita de l'igualtat, la no discriminació i els drets de totes les persones, independement de la seva orientació, sexe, identitat i gènere. 
Lluitem per convertir Cornellà de Llobregat en una ciutat més inclusiva, una ciutat per a totes.