Les preinscripcions per al proper curs de l'Escola Municipal de Música es podran fer del 28 de maig al 9 de juny

L'Escola Municipal de Música Roser Cabanas obrirà el termini de preinscripcions per al curs 2020-2021 entre el 28 de maig i el 9 de juny, ambdós inclosos. 

Tenint en compte la situació actual d'alerta sanitària per la COVID-19, es demana que les sol·licituds es realitzin preferiblement de manera telemàtica; però per a aquelles famílies que tenen dificultats per a fer aquests tràmits de manera online, també s'ofereix la possibilitat de presentar la demanda de la plaça en persona, si concerta cita prèvia. 

  • On-line: la documentació s'haurà de lliurar a la següent adreça de correu electrònic emusica@aj-cornella.cat, indicant en l'assumpte SOL·LICITUD ESCOLA MUSICA/NOM DE L'ALUMNE O ALUMNA/CURS A QUÈ ES PREINSCRIU. Un cop revisada la documentació us enviarem un correu electrònic notificant el núm. d'expedient i la puntuació obtinguda.
  • Presencial: demanant CITA PRÈVIA a través de la pàgina http://citaprevia.cornella.cat/, per correu electrònic emusica@aj-cornella.cat o trucant per telèfon al 933770212 (ext. 1186), en horari de 9.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 h., durant les dates previstes en el calendari. Tingueu en compte que dilluns 1 de juny és festiu a Cornellà i no es farà atenció telefònica.

El sorteig de places per a llenguatge musical es realitzarà el 10 de juny, i el d'instrument, el 19 de juny. Seran públics i es podran seguir a través d'aquest canal de YouTube.

Podeu consultar totes les dates de sortejos, publicació de llistes, període de reclamacions, etc., en aquest document. La matrícula es podrà formalitzar entre el 29 de juny i el 7 de juliol.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER A LA PREINSCRIPCIÓ

Cornellà de Llobregat, 27 de maig de 2020