L'ajut per a pagar el lloguer aquest any inclou una categoria específica per a majors de 65 anys

La convocatòria de la Generalitat de Catalunya per a demanar una subvenció anual per al pagament del lloguer relativa al 2020 s'ha obert fins al 3 de juliol. Aquesta prestació és un ajut destinat al pagament d'un lloguer adreçat a les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats i que el cost de l'habitatge els hi pugui suposar patir risc d'exclusió social residencial.

Aquest any, la subvenció també recull un apartat específic per a les persones més grans de 65 anys i que també es trobin en una situació de vulnerabilitat arran del pagament de les seves quotes de lloguer.

Donada la situació d'alarma sanitària per la Covid-19, el tràmit de sol·licitud és preferible que es porti a terme de manera online, però per a aquelles persones que tinguin problemes per a efectuar aquest procés de manera digital, també s'ha habilitat un servei d'assistència personalitzada a l'Oficina Local d'Habitatge de Cornellà. En aquest cas, cal demanar cita prèvia. El telèfon de contacte és el 93.376.31.81 i la pàgina web és www.olhcornella.cat.

De la mateixa manera, també s'ha creat un correu electrònic pensat per a resoldre qualsevol dubte relatiu a la prestació de lloguer. L'adreça electrònica és ajutslloguer@procornella.cat.

     
  Podeu consultar els requisits i la documentació necessària per a demanar l'ajut a través d'aquest enllaç.