Restauradors de Cornellà preparen una tapa de Festa Major

Una de les activitats de la Festa Major més interessants del programa d'aquest any és el Vermut musical, el diumenge 14 de juny a les 13.30 hores. La iniciativa consisteix en cuinar la nostra pròpia tapa a casa, escoltant la playlist de música que Ràdio Cornellà ha preparat per a l'ocasió. La tapa pot ser qualsevol que ens agradi, però per ampliar les nostres opcions, diferents restauradors del municipi han editat un vídeo -que han penjat a Youtube- proposant un plat de creació pròpia. 

El Kualexu proposa la tapa MOS DE TARDOR, que té com a ingredients: allioli d'all negre, una botifarra de pagès, xampinyons laminats, brots de ceba i una fajita. Podeu consultar la seva preparació a través d'aquest link:
https://youtu.be/mbbZchkuZPc

El restaurant Ara Vins ens proposa un TATAKI DE TONYINA. Els ingredients són: una col xina, un carabassó, dues pastanagues, un nap, brots de soja i un tros de tonyina vermella. La confecció d'aquesta tapa la trobareu en aquest link:
https://youtu.be/n7Ke2W2JY0k

El restaurant Cruz Ibér&Co ha dissenyat la tapa IBERICORN, en representació a l'escut de la nostra ciutat. Els seus ingredients són: pa de llet com a base, amb melmelada de figa, mel, sobrassada i formatge emmental, pernil ibèric i ou filat. En aquest enllaç trobareu el pas a pas d'aquest plat.
https://youtu.be/CQh3dcXa9Ho

El restaurant Fusió recomana la seva tapa AIRBAG AMB PATÉ DE MUSCLOS. És una tapa que està formada amb una massa, que requereix farina amb força, llet, llevat i sal. I per a la part del paté de musclos, es necessiten: musclos en escabetx, musclos al natural, formatge de crema, surimi, maionesa i julivert picat. El procés de la seva preparació està explicat en aquest vídeo.
https://youtu.be/_kN9Hfg93dA

El restaurant Bao Bab participa en la iniciativa amb la tapa anomenada LLÀGRIMES DE POLLASTRE. Els ingredients són força senzills: pollastre tallat en forma de llàgrima, sal, pebre, vinagre de vi negre i vi blanc.
https://youtu.be/ZyA-EAd-xrI

El chef del restaurant Plats proposa la tapa de CONSERVA DE TOMÀQUET, SOJA, MEL I NAVALLES. Els ingredients d'aquest plat són tomàquet fresc, la part verda de la ceba tendra, gingebre, navalles, vinagre, oli, mel i soja. La preparació d'aquesta conserva la trobareu en aquest vídeo.
https://youtu.be/xw35shIt9mA

I, finalment, el bar Los Arcos s'ha sumat a la proposta de preparar una tapa de Festa Major i proposa FORMATGE BRIE CRUIXENT AMB AMETLLA DAURADA I GERDS. Els ingredients són: formatge brie, un ou, ametlla en gra, farina (de blat o cigrons), confitura de gerds i pa. En aquest enllaç es detalla la seva confecció:
https://youtu.be/0to9NSP1474

En aquesta playlist els podreu veure tots, un darrera l'altre. De moment, aquests són els bars i restaurants que han preparat una tapa per a la Festa Major, però si hi ha més restauradors que volen participar en aquesta iniciativa del Vermut musical, poden penjar la seva proposta a les xarxes socials, etiquetant @CulturaCornella i @queferacornella amb el hashtag #FMCornella2020