Espectacles itinerants per als més petits de la casa aquesta Festa Major

Els infants acostumen a ser un dels grans protagonistes de la Festa Major, als quals se’ls destina un bon grapat d’activitats culturals i lúdiques durant els tres dies de celebració. Aquest any, no podria ser diferent! Les propostes infantils estaran molt presents, tot i que d’una manera virtual. La majoria de les propostes programades pel divendres, dissabte i diumenge es poden dividir en dos grans blocs: els espectacles de teatre i els espectacles itinerants.

Els espectacles de teatre es portaran a terme el divendres i el dissabte a la mateixa hora, a les 11:00h i s’hauran de seguir a través dels comptes d’Instagram de l'Ajuntament de Cornellà, que són @queferacornella i @CulturaCornella. El divendres, la proposta triada és “El monstre de colors“, una història plena de música i de colors pensada per a ensenyar als nens i nenes de la ciutat el significat de les emocions. I el dissabte, la proposta s’adreça als més petits, als nadons de la casa, amb l’obra “Piu Piu”, plena de cançons, d’elements molt visuals i de molta gestualitat.

Pel que fa als espectacles itinerants, l’Ajuntament ha contractat quatre camions-espectacle que voltaran per tots els barris de Cornellà durant els tres dies de Festa en dos torns diferents, en horari de matí entre les 12h i les 14h; i en horari de tarda, de 18.30h a 20.30h. En el cas del diumenge, com a fi de festa, l’espectacle itinerant es transforma en una Rua per l’Esperança, amb la participació dels grups de batucada i de percussió de la ciutat, i colles de diables amb dracs sobre rodes. La intenció d’aquestes comparses és apropar la festa als carrers per a què la ciutadania els gaudeixi des de les seves finestres.

#FMCornella2020

 @QFerACornella / @culturacornella

 @queferaCornella / @culturacornella

 @queferacornella / @culturacornella

 

Descarrega tota la programació de la Festa Major 2020 aquí!