Camina i deixa la teva petjada per les víctimes de la COVID-19

L'esport també és una part important de la Festa Major i aquest any, la cita esportiva la tenim el dissabte 13 de juny a les 8.00 hores amb una caminada popular solidària sota el lema "Cornellà segueix bategant".

La proposta consisteix a sortir a caminar pel nostre barri, entre les 8.00 i les 11.00 hores, amb mascareta i en grups reduïts de fins a 15 persones -límit durant la fase 2- i mantenint les distàncies de seguretat. A cada barri, s'habilitarà un punt de record on es podran deixar missatges, flors o d'altres objectes adreçats a totes les víctimes del coronavirus.

  • Barri de Sant Ildefons: a la cantonada del carrer de la Camèlia (zona càrrega i descàrrega)
  • Barri de la Gavarra: al quiosc al costat de l’entrada de la plaça de Catalunya
  • Barri Riera: al carrer de la Verge de Montserrat abans del passatge de Sant Lluís
  • Barri del Pedró: a a plaça del Pallars
  • Barri Centre: a la plaça de l’Església
  • Barri de Fontsanta-Fatjó: al costat del Citilab
  • Barri d'Almeda: a la plaça de Joan Miró

Per a participar en aquesta caminada, us proposem que, abans de sortir de casa, ens dibuixem una flor o un cor verd, que el pengem a la nostra samarreta i que ens fem una foto per a penjar-la a les nostres xarxes socials.

Final de festa per l'esperança

La festa major d'aquest any vol acabar també amb un record positiu i optimista. El diumenge, 14 de juny, una rua recorrerà tots els barris de la ciutat perquè la pugueu seguir des del balcó o la finestra, amb els grups de percussió i batucada de Cornellà i també les colles de diables i dracs sobre rodes.

Per acabar, l'activitat "Un cant a l'esperança" ens demana que ens posem una cançó, sortim a la finestra, balcó o terrassa amb la llum del mòbil, una llanterna, encenedor, espelma... i cantem amb la resta de veïns.

De 18.30 a 20.30 h
RUA ITINERANT PER L'ESPERANÇA
Amb Xaranga Sarau, La Kolla Martinet, Agrupació Sardanista de Cornellà, Diables de Cornellà, Foment de la Cultura de Cornellà, Factoria de Foc de Cornellà i Ajuntament de Cornellà. Veure recorregut

21.00 h
"UN CANT A L'ESPERANÇA"
Posa't alguna d'aquestes cançons i canta-la. Surt a la teva finestra/balcó amb la llum del mòbil, una llanterna, encenedor o espelma, i canta amb la resta de veïns:
Gertrudis: "Avui canviem el món
Funambulista: "A un Par de Metros de Ti
Michael Bublé / Barenaked Ladies / Sofia Reyes: "Gotta Be Patient"