Cornellà organitza per Festa Major un concert a benefici de la Botiga Solidària

La música no podia faltar a la Festa Major, tot i que aquest any s'adapta a les circumstàncies i, com la majoria de les propostes, serà virtual. L'Ajuntament de Cornellà i la Botiga Solidària han organitzat un concert que reunirà grups de música i cantants del Baix Llobregat coneguts internacionalment que tocaran i cantaran per a recaptar fons en favor del projecte comunitari del banc d'aliments de la nostra ciutat.

El dissabte 13 de juny, a les 20.00 hores, us heu de connectar als comptes d'Instagram @queferacornella i @culturacornella, així com al canal de Youtube de l'Ajuntament.

Els artistes que han confirmat la seva participació són: RUE -també coneguda com Ruth Jové- cornellanenca, guanyadora del concurs La Veu de Cornellà i participant de diversos concursos televisius; Carlos Right, espluguenc i concursant d'Operación Triunfo 2018, és autor del disc "Atracción" amb el nou single "Prisionero"; Nerea Rodríguez, també ex concursant d'Operación Triunfo 2017 i natural de Gavà, actualment triomfa protagonitzant el musical "La Llamada"; Nil Moliner, de Sant Feliu de Llobregat, està preparant en aquests moments la seva gira "Bailando en la batalla" i en el concert solidari d'aquest dissabte presentarà un tema inèdit; i Estopa, que ens oferiran un concert íntim en favor de la causa solidària. A més d'aquesta llista d'artistes del Baix Llobregat, també s'ha sumat a la iniciativa Miki Núñez, de Terrassa, que va ser company de Carlos Right al concurs televisiu i va representar Espanya a Eurovisió l'any 2019, i que també tocarà en favor de la Botiga Solidària.

El concert estarà presentat per Jordi Évole i Tony Aguilar, dos grans de la comunicació nascuts a Cornellà, i per periodistes de Ràdio Cornellà.

#FMCornella2020

 @QFerACornella / @culturacornella

 @queferaCornella / @culturacornella

 @queferacornella / @culturacornella