Les piscines exteriors de Can Mercader obriran el proper dilluns 29 de juny amb cita prèvia

Les instal·lacions esportives municipals Parc Esportiu Llobregat i Complex Aquàtic de Can Mercader estan ja preparades per a començar la nova temporada d'estiu respectant les condicions de la "nova normalitat" i la primera en obrir les seves piscines exteriors serà el Complex de Can Mercader. El proper dilluns 29 de juny, es portarà a terme l'obertura de les piscines i seguint les indicacions de les autoritats oficials, es reduirà l'aforament en un terç de l'habitual permès i per tant, es recomana als usuaris i usuàries que reservin prèviament la seva assistència. Poden fer la reserva a través de l'adreça info@complexcanmercader.com, per telèfon al 93.475.35.80 o de manera presencial a la instal·lació, situada a la carretera de L'Hospitalet, s/n.

Per a garantir la rotació dels banyistes s'establiran tres torns horaris, amb temps entremig per a dur a terme tasques de neteja i desinfecció i amb un preu reduït per persona i torn de 2,10€. Aquesta reducció tarifària obeeix a la voluntat política municipal de donar suport a les famílies en aquests moments de crisi econòmica per a molts ciutadans i ciutadanes. Quan les piscines puguin obrir amb normalitat i amb l'aforament habitual, les tarifes també tornaran a ser les ordinàries. 

Pel que a les piscines exteriors del Parc Esportiu Llobregat, aquestes s'obriran al públic previsiblement el dilluns 6 de juliol seguint els criteris de prevenció del contagi de la Covid-19, amb reserva de torns a través del correu info@parcesportiullobregat.com, a través del telèfon 93.475.35.77 o de manera presencial a l'equipament situat a l'avinguda del Baix Llobregat, s/n. 

El PELL i el Complex Can Mercader han recuperat la seva normalitat aquesta setmana incorporant alguns aspectes especials com ara la reserva de sessions amb cita prèvia amb l'objectiu de respectar els aforaments permesos. 

A les dues instal·lacions s'han pres mesures de precaució que obeeixen a la necessitat de tenir grups reduïts, garantint en tot moment la distància social entre els abonats i abonades i possibilitant la higiene i desinfecció tant per part dels usuaris com dels materials i màquines que s'utilitzen. També s'ha fet una intervenció en el sistema de climatització per a millorar la qualitat de l'aire a través d'un sistema de nebulització d'aigua ozonitzada, s'han ampliat els torns de neteja i desinfecció i els tècnics esportius s'encarregaran de fer el seguiment del compliment de les mesures de seguretat dins de la instal·lació.