FINAL DE CAMPANYES TREBALL I ENSENYAMENT

Durant aquests darrers mesos hem pogut seguir un Procés de Recerca de Feina d'inici a fi, amb consells, píndoles i molts recursos d'utilitat per la nostra pròpia recerca.

Un cop finalitzat el tercer trimestre escolar, la Campanya Treball també ha arribat a la seva publicació final... però no tanquem l'accés als materials i recursos! Pots trobar tot el que s'ha publicat durant la Campanya a la padlet del servei ROJ.

I nosaltres tampoc marxem! Les Referents continuem a la vostra disposició per atendre qüestions personalitzades o qualsevol dubte relacionat amb ocupació juvenil.

En aquests moments us podrem atendre telemàticament a través de xarxes socials i correu electrònic. No us perdeu les novetats ROJ per saber quan ens podrem trobar presencialment!

Pots trobar la nostra informació de contacte i més informació aquí

Per la seva banda la campanya d'ensenyament també finalitza. Podeu tornar a trobar tota la informació als enllaços de la bio de les nostres xarxes socials.

Els Serveis d'Informació continuen la seva feina activa durant el mes de Juliol. El servei de Punt a l'Institut tots els dimecres continuarà amb la campanya de mobilitat i el servei Tràiler d'Informació Juvenil continua atenent via telemàtica, per correu electrònic o mitjançant whatsapp, resolent dubtes sobre temàtiques diverses en les que necessiteu recolzament.

trailer@aj-cornella.cat


puntinstitut@gmail.com


669989501

 

@JovesCornella


@CornellaJove


@cornellajove