Nova línia d’atenció telefònica del Servei Local d’Ocupació

Des del dilluns 13 de juliol, el departament de Polítiques d'Ocupació de l'Ajuntament de Cornellà posa en funcionament una nova linia de telèfon d'atenció directa (608.034.168) mitjançant la qual es podrà sol·licitar cita prèvia amb els professionals d'inserció laboral, per tal de demanar informació sobre els funcionament del Servei Local d'Ocupació i/o procedir a l'alta a la Borsa Local d'Ocupació.

Aquesta nova via d'atenció directa, disponible de 8.00 a 14.00 hores, s'emmarca en les adaptacions de l'atenció presencial que l'Ajuntament està realitzant per tal de continuar amb la prestació de serveis, d'una forma segura i amb el seguiment estricte de les mesures de prevenció per evitar la propagació de la COVID-19.

També cal recordar que es pot accedir al tràmit d'alta i sol·licitud d'informació al Servei Local d'Ocupació, a través del portal de tràmits electrònics de l'Ajuntament.

Els cursos de Formació Ocupacional i el Servei de Club de Feina, no iniciaran la seva activitat fins al mes de setembre, ja que s'estan adaptant els espais i el desenvolupament dels serveis als requeriments que exigeixen les actuals mesures sanitàries.