L'Ajuntament posposa l'acte d'homenatge a les persones mortes durant la pandèmia

L'Ajuntament de Cornellà ha decidit posposar l'acte en record de les persones de la ciutat que han mort durant els darrers mesos, durant la pandèmia de la COVID-19. L'actual situació, en què s'estan donant rebrots puntuals en alguns llocs de Catalunya, ha portat a suspendre'l fins a trobar un moment més adient.

El consistori havia previst organitzar durant aquesta setmana aquest acte, sota el lema "Cornellà, al vostre costat", per tal de dedicar un homenatge i un record de les persones de la ciutat que han mort durant els darrers mesos, i que per les circumstàncies del confinament o les restriccions a la celebració de cerimònies, no van poder ser acomiadades com les seves famílies haurien desitjat.

L'Ajuntament vol acompanyar-les en el tràngol, en nom de tota la ciutat, per la qual cosa ha demanat als familiars que s'hi posin en contacte, a través del formulari que trobareu en aquesta pàgina de la web municipal, i facilitar així que totes les famílies que vulguin puguin participar en el comiat.