El tram inicial de la carretera del Prat, restringit a vehicles de veïns el cap de setmana

El tram inicial de la carretera del Prat, entre el passeig dels Ferrocarrils Catalans i el carrer Francesc Layret, torna a estar restringit al trànsit de vehicles cada cap de setmana. Concretament des de les 20.00 hores del divendres fins a les 24.00 hores del diumenge i els dies festius, amb la voluntat de reduir i pacificar el trànsit de la zona.

Només els veïns i veïnes o comerciants del tram comprès en la zona verda del plànol adjunt hi poden accedir amb els seus vehicles si hi estan autoritzats, incloent-hi les motos. L'accés està senyalitzat i controlat per una càmera des de la rotonda del passeig dels Ferrocarrils en sentit mar. Per demanar l'autorització han d'adreçar-se a la seu de la Guàrdia Urbana (carrer Rubió i Ors 65) en horari de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, i inscriure's al registre.

La restricció s'havia suspès durant la situació de confinament pel descens del trànsit, però s'ha tornat a activar des de fa uns dies.

L'acció s'integra dins el conjunt d'actuacions dutes a terme darrerament al barri Riera, emmarcada en el projecte Cornellà Natura, encaminades a oferir un entorn més amable i millorar la mobilitat a la zona.