Consulta la nostra agenda d’estiu i gaudeix d’aquestes propostes amb seny!

Tot i que possiblement aquest serà l'estiu més estrany de les nostres vides, la calor ha arribat per a quedar-se i moltes famílies gaudiran d'unes merescudes vacances. Hi haurà qui decidirà sortir de Cornellà i d'altres, que es quedaran a casa per a evitar l'onada de contagis -tal com recomanen les autoritats sanitàries-. Doncs precisament per a aquelles persones que es quedaran a la ciutat, hem preparat una agenda nomenada "Què fer a l'estiu a Cornellà".

Aquí trobareu un grapat de propostes diferents dividides en cinc categories: "natura i itineraris urbans", "esports", "cultura i lleure", "museus i exposicions" i "la comarca". Per exemple, en aquesta agenda podrem consultar les exposicions que estan disponibles durant els mesos estivals, també hi trobarem itineraris urbans o històrics, activitats esportives o propostes per a joves a través del centre de recursos juvenils CRAJ.

Totes aquestes activitats són iniciatives que cal desenvolupar seguint les mesures de seguretat contra els contagis de la Covid-19. És a dir, caldrà portar la mascareta -totalment obligatòria a partir dels 6 anys-, mantenir la distància física d'un metre i mig, rentar-se sovint les mans i, sempre que sigui possible, caminar per la vorera de la dreta.

I a més, informevos prèviament de les recomanacions sanitàries vigents en cada moment, que poden canviar les condicions o la possibilitat de desenvolupar alguna d'aquestes activitats, segons la situació de la pandèmia.

Podeu consultar les propostes de clicant sobre la imatge o a través d'aquest enllaç.