Gaudeix del cap de setmana amb responsabilitat

Aquesta setmana, els infants i joves han començat el curs i el cap de setmana arriba amb moltes ganes de gaudir-lo. Amb tot, és molt important mantenir les mesures de prevenció per, entre tots, ser responsables i aturar els contagis d'aquest virus. 

En aquests moments, es recomana a la població limitar els seus desplaçaments i disminuir la circulació per les vies d'ús públic: sortir el mínim possible de casa si no és per a realitzar activitats essencials. El més important, però, és seguir respectant les mesures higièniques de protecció individual i col·lectiva establertes des de fa setmanes, que són: ús obligatori de la mascareta als espais públics a partir dels 6 anys d'edat, mantenir la distància física mínima d'1'5 metres sempre que sigui possible i rentar-se les mans amb freqüència -preferiblement, amb gel hidroalcohòlic-. 

També es demana que la població redueixi les seves reunions amb familiars i amics a deu persones, tant en l'àmbit privat com públic i, de moment, s'han prohibit les visites a les residències de gent gran amb la finalitat d'evitar contagiar aquest col·lectiu summament vulnerable a la malaltia.

L'Ajuntament de Cornellà demana que la població sigui especialment responsable durant aquesta situació i que respecti totes les mesures, ja que per a poder tornar com més aviat possible a la nova normalitat és fonamental actuar amb responsabilitat i amb l'estricte compliment de les mesures higièniques i de seguretat.