Torna la programació Cornellà Escènica adaptada a les noves necessitats

Torna la programació “Cornellà Escènica” que, un cop més, inclou els cicles “Cornellà Escena”, “Cultura en Família” i tota l’activitat de l’Auditori de Cornellà.

 

Abonaments i mesures de seguretat

La programació del Cornellà Escènica ofereix dos tipus d’abonament: un per als espectacles organitzats des de l’Ajuntament de Cornellà i que pots obtenir a www.entradescornella.cat i un altre per als espectacles de l’Auditori de Cornellà, que es pot adquirir a www.auditoricornella.com.

Per tal de garantir la seguretat de totes les persones assistents, l’aforament de les sales s’ha reduït al 50% de la capacitat total. A més, s’hi han establert protocols de prevenció com, per exemple, l’obligació de dur mascareta.

Descarrega’t el programa complet en AQUEST ENLLAÇ per tal de consultar totes les condicions de venda d’abonaments, altres descomptes en les entrades i mesures de seguretat.

 

Música, teatre, màgia i espectacles per a tota la família.

Com ja és habitual, dins del Cornellà Escènica es troben els cicles “Cultura en Família” i “Cornellà Escena”, programats pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà.

En aquesta ocasió, la programació han recuperat alguns dels espectacles que estaven programats a la darrera primavera i que no es van poder celebrar a causa de l’estat d’alarma derivat de la crisi de la Covid-19 i, d’una altra banda, s’hi han afegit de nous.

 

OCTUBRE

  • Dissabte 3 d’octubre, 22 hores, a la Sala Ramon Romagosa

Egon Soda en concert

Arribats al seu quart LP, “El Rojo y el Negro” el grup de Ricky Falkner s'aventura a provar sabors funk en la seva recepta rock.

ENTRADES EXHAURIDES

 

  • Diumenge 4 d’octubre, 19 hores, a la Sala Ramon Romagosa

Sixto Paz Produccions: Les coses excepcionals amb Pau Roca.

Tens sis anys. La mare és a l’hospital. El pare diu que ha fet “alguna cosa estúpida”. Li costa ser feliç. Així que comences a fer una llista de les coses excepcionals d’aquest món. Cadascuna de les coses que fan que la vida valgui la pena.

1.El gelat

2.Les guerres d’aigua

3.Que et deixin quedar-te mirant la tele quan ja ha passat l’hora d’anar a dormir

4.El color groc

5.Les coses amb ratlles

6.Les muntanyes russes

7.La gent quan ensopega

La deixes al seu coixí. Saps que l’ha llegit perquè t’ha corregit l’ortografia. La llista no triga en tenir vida pròpia. 

Una comèdia sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem.

Preu d’entrada: 10,50€

 

NOVEMBRE

  • Dissabte 7 de novembre, 20 hores, a la Sala Ramon Romagosa

Anthus en concert: El fantàstic món de Chet Baker

Anthus, considerat per la crítica musical com "Una de les millors veus masculines de jazz del país” i Pol Omedes, un dels trompetes més aclamats de Catalunya, sumen talent, art i passió per presentar una proposta seductora i vibrant: Un homenatge al cantant i trompeta Chet Baker, una de les icones més efervescents de la història del jazz.

Preu d’entrada: 10,50€

 

  • Diumenge 22 de novembre, 12 hores, a l’Auditori Sant Ildefons.

Cia. El príncep Totilau: Mare Terra

El Bernat té 5 anys i una pila de preguntes sense resposta : “D’on van sortir la lluna, el sol, les estrelles i el planeta Terra?”, “Com és que tots els dinosaures es van morir?”, “Abans de ser a la panxa de la mare, on era jo?”.

Espectacle d’actors i titelles inspirat en les preguntes dels nostres fills sobre la naturalesa i en els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynmann.

Edat Recomanada: a partir de 3 anys

Preu d’entrada: 5,25€

 

  • Diumenge 29 de novembre, 12 hores, a la Sala Ramon Romagosa

Cia. Teatre Nu: El Patufet i els seus pares

Hi havia una vegada una entranyable parella a qui li agradava cantar, cantava ell. Cantava ella... Un dia aquesta parella va decidir entrar en el món de la maternitat i la paternitat i ho va fer amb alegria i il.lusió. De seguida, però un fet inesperat els va omplir de patiment: l’infant neixeria molt i molt petit.

Un espectacle que connecta amb humor la història tradicional amb les obsessions d’avui.

Edat Recomanada: a partir de 4 anys

Preu d’entrada: 5,25€


DESEMBRE

  • Dissabte 12 de desembre, 20 hores, a la Sala Ramon Romagosa

Cia. Focus: Una nit amb el Mag Lari

Després de més de 25 anys fent funcions pertot arreu, m'adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m'agrada és estar sobre els escenaris, com més diversos millor, coneixent gent i llocs diferents, fent el que se'm dóna millor: il·lusionar i fer riure el públic.

Aquesta nit és una nit de festa per a mi, perquè la passaré amb vosaltres.

Una nit amb el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa, amb l'humor de sempre i, sobretot, amb la il·lusió de sempre!

Una nit màgica!

Preu d’entrada: 10,50€

 

  • Dissabte 19 de desembre, 20 hores, a la Sala Ramon Romagosa

Cia. Bitó: Els Brugarol

A cal Brugarol –família de l’alta burgesia catalana- la filla, l’Anna, que és activista social i feminista, decideix canviar-se el cognom pel de la mare, un fet que el seu pare no podrà entendre.

Un espectacle basat en un fet real a la vida de Ramon Madaula que el va fer adonar-se que la coherència amb els principis és més complicada del que sembla.

Preu d’entrada: 10,50€

 

  • Diumenge 20 de desembre, 12 hores, a la Sala Ramon Romagosa

Cia. Múcab Dans: Blowing

A “Blowing” viurem el viatge d’una petita espora que té una missió, complir el desig de la Yuri. Un viatge visual, poètic i innovador, on la dansa, la música en directe i la tecnologia ens convidaran a volar per un món fantàstic, màgic i absurd.

Preu d’entrada: 5,25€

 

Venda d’entrades i descomptes.

Descarrega’t el programa complert

 

VOLS ESTAR SEMPRE BEN INFORMADA DE L’ACTIVITAT CULTURAL DE CORNELLÀ?

- Subscriu-te al Butlletí setmanal de Cultura Cornellà.

- Segueix a @culturacornella a les xarxes socials. (Facebook, Instagram i Twitter)