La Ludoteca del PELL obre el període d’inscripcions per al darrer trimestre de l’any

Del 21 al 25 de setembre s'obren les inscripcions per al darrer trimestre de l'any en la Ludoteca del PELL. Els interessats podran formalitzar-les a través de la web: www.parcesportiullobregat.com . Serà el primer cop que es faran les inscripcions de forma online.

L'equip de la Ludoteca i del PELL treballen, colze a colze, en la implantació de totes les mesures i normatives per garantir la seguretat dels infants i per tal que puguin gaudir del servei amb tota confiança. El nou trimestre entrarà en servei el 28 de setembre i es donarà per finalitzat el 22 de desembre.

Novetat: Més franges horàries i grups d'edat

La principal novetat d'enguany és la reducció dels aforaments i per donar traçabilitat al servei s'han dissenyat diferents grups d'edat i torns horaris, eliminant la possibilitat de posar a l'abast de l'usuari l'entrada puntual. L'objectiu és donar màxima garantia de seguretat i tranquil·litat.

Així, els nens es poden inscriure en aquests grups en funció de la seva edat i dels dies i hores que es vulguin escollir. Les places són limitades i el preu és igual per a totes les opcions: 25,30€ el trimestre.

www.parcesportiullobregat.cat