Obert el termini per a matricular-se als nous cursos de català

El Centre de Normalització Lingüística de Cornellà ha obert el termini d'inscripcions per a accedir als cursos de català d'aquest 2020-2021. Aquest trimestre s'ha programat un total d'11 cursos presencials o virtuals en horari tant de matí com de tarda i vespre. Com és habitual, el gruix d'aquesta oferta presencial recau en el nivell Bàsic 1, del qual s'ofereixen 6 cursos. Pel que fa als altres nivells, de Bàsic 2 es faran dos cursos; i de Bàsic 3 i Inicial 1, un de cada. D'altra banda, també està previst oferir un curs de nivell Elemental 3 amb l'objectiu de facilitar la continuïtat de l'alumnat que va veure interromput el seu aprenentatge per l'estat d'alarma.
A més, donada la situació d'inestabilitat per la pandèmia, s'ha reduït la ràtio a les aules, passant de 25 a 15 alumnes. També s'ha reduït el preu de la matrícula, gràcies a la qual els cursos bàsics seran gratuïts i els elementals es rebaixaran un 34%.
El procés d'inscripcions, que finalitza el 25 de setembre, es demana que es porti a terme preferiblement de manera telemàtica a través de www.cpnl.cat . Les classes presencials començaran, segons la previsió, els dies 28 i 29 de setembre; i els cursos en línia, el 5 d'octubre, a excepció del C2, que començarà el 13 d'octubre.


Per a més informació:
Telèfon: 93.475.07.86
Adreça electrònica: cornella@cpnl.cat
Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h / Dimecres de 16 a 18 h