Moure’s per Cornellà de manera sostenible i segura

Cornellà fa temps que fomenta els desplaçaments sostenibles entre la ciutadania amb diferents actuacions encaminades a la conscienciació dels diferents models de mobilitat sostenible i saludable. Una de les darreres actuacions municipals ha estat l'edició d'una guia de mobilitat sostenible local, on es presenten totes les opcions existents a la localitat.

En aquesta guia, es mostren els nous carrers i carrils de convivència, l'ampliació dels carrers sense cotxes els diumenges, la xarxa de camins escolars i diferents rutes per a conèixer la ciutat a peu. També apareixen les novetats en el transport: el nou aparcament d'intercanvi del carrer Sevilla, la millora de l'accessibilitat de les parades de transport públic, la instal·lació de parades dobles a la ctra. d'Esplugues i a la ctra. de Sant Boi, a més dels nous carrils exclusius per al bus i per a la bicicleta a l'avinguda de Can Corts i l'av. Pablo Picasso.

A la guia també hi ha un apartat sobre la bicicleta i els vehicles de mobilitat personal, amb l'ampliació de la xarxa ciclable municipal, que ara disposa de 24 quilòmetres; dels serveis del Bicibox i de l'E-Bicibox; i també s'informa dels ajuts per a l'adquisició de bicicletes elèctriques per a empreses i autònoms.

En el fulletó, que és virtual, també trobareu informació sobre les bonificacions per a la compra dels vehicles elèctrics i els punts de recàrrega ràpida existents a Cornellà.