Segell Infoparticipa per la qualitat i transparencia del web municipal

L'Ajuntament de Cornellà ha tornat a revalidar el Segell Infoparticipa per la qualitat i transparència del web municipal per cinquè any consecutiu. Aquest distintiu l'atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i és el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública en els webs municipals.
Cornellà ha estat un dels 113 ajuntaments catalans en obtenir el Segell. El web www.cornella.cat ha tingut una puntuació del 97,92 %, en complir 47 dels 48 indicadors que s'han establert per a aquesta edició.
El Segell InfoParticipa es va concebre l'any 2013 amb l'objectiu d'incentivar les bones pràctiques en comunicació pública local.

El Mapa Infoparticipa
El Mapa InfoParticipa és una plataforma que va ser concebuda l'any 2012 pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (LPCCP) per publicar els resultats d'avaluar la informació que ofereixen els ajuntaments en les seves pàgines web, amb l'objectiu de promoure'n la seva millora.

En el mapa s'avaluencriteris de transparència i en funció del resultat obtingut i del nombre d'habitants del municipi s'atorga una de les següents distincions: Segell Infoparticipa, Menció al Segell Infoparticipa i Reconeixement a la millora de la qualitat i la transparència.

Els resultats del web cornella.cat
L'Ajuntament de Cornellà s'avalua com a municipi de més de 50.000 habitants i necessitava una puntuació del 95 % per obtenir el Segell, distinció que ara ha obtingut per cinquena vegada consecutiva en complir 47 dels 48 indicadors establerts.
Amb l'assoliment del guardól'Ajuntament de Cornellà consolida un cop més tota la feina feta en matèria de proximitat i transparència. Aquest esforç s'ha traduït els darrers anys en una millora constant dels canals i maneres d'informació i implicació de la ciutadania en la gestió pública.

Més informació a:
http://mapainfoparticipa.com/index/mapa/