Acte institucional de commemoració de la Diada de l'11 de setembre

La commemoració de l’11 de setembre a Cornellà de Llobregat d'aquest any 2021 només mantindrà l’ofrena floral del consistori local en representació de la ciutat, tal com va succeir l’any passat, per la situació de pandèmia que encara continua. L’objectiu és garantir la seguretat de tothom i evitar aglomeracions de persones, que puguin derivar contagis de la COVID-19.

De tota manera, l'Ajuntament convida les entitats i les associacions de la ciutat que així ho desitgin a fer l'ofrena floral habitual al monument al·legòric de la Diada, a la plaça de l'Església, de forma individual al llarg del matí (de 10 a 12 hores) del mateix dissabte 11. L’acte institucional comptarà amb la presència de l’alcalde i dels representants dels grups polítics municipals, a les 12 h. Es farà l’ofrena floral per part dels representants de la corporació local, es llegirà el Manifest i s’escoltarà Els Segadors, l’himne nacional de Catalunya.

Els actes festius que normalment acompanyaven aquesta celebració han quedat suspesos per evitar aglomeracions de públic.