Alberto Sánchez López, de Còrdova, guanya el premi absolut del Concurs de Còmics

Sergi Díez torna a endur-se el premi en la categoria local amb la seva vinyeta "La visita".

Ja es coneixen els guanyadors i les guanyadores de la 38a edició del Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”. El guanyador absolut ha estat Alberto Sánchez López, de 28 anys i procedent de Còrdova, per la seva obra “Burbujas y huesos”.

Les millors obres presentades s’exposaran al Castell, en el marc de la Mostra del Còmic, que s’inaugurarà al novembre amb el lliurament dels premis del certamen. Thalaya Joana Jódar Mad’Jarova, de 15 anys, ha estat la guanyadora en la categoria juvenil amb la seva obra “Tu pequeño convento”. Pol Ferrer Gisbert, de 14 anys, s’ha endut el premi en la categoria Júnior pel seu còmic “Una copa més...”. Pel que fa a la categoria local, Sergi Díez, de 28 anys, torna a endur-se el premi, aquest any amb la vinyeta “La visita”. 

37 persones han participat en la categoria Sènior de la 38a edició del Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà", 16 en la categoria Juvenil i 8 en la Júnior. 

 

TERESA VALERO, 29È PREMI IVÀ

Aquesta autora madrilenya ha treballat en estudis com Lápiz Azul, també a la televisió en Tintín o Rupert, i per als estudis Milímetros, en serials de Pink Panther Show, Babar o Madeline, així com en el llargmetratge d’Astèrix a Amèrica.

Va debutar en el món del còmic com a guionista, amb Sorcelleries (2008) amb dibuixos de Juanjo Guarnido, a la qual va seguir la sèrie Curiosity Shop (2011) amb dibuixos de Montserrat Martín. El seu primer treball llarg com a autora completa va ser el 2021 amb “Contrapaso”. També imparteix classes de guió il·lustrat i d’altres matèries relacionades a la universitat i a diferents acadèmies d’art de Madrid.