Apunta't al Concurs de Comparses del Carnaval 2023 a Cornellà

Obert el període d’inscripció: des del dilluns 16 de gener fins al divendres 3 de febrer (ambdós inclosos)

Ja s'han obert les inscripcions per participar a la gran Cercavila i Concurs de Comparses del Carnaval 2023 a Cornellà de Llobregat. Des del dilluns 16 de gener fins al divendres 3 de febrer (ambdós inclosos), totes aquells grups i col·lectius que ho vulguin, poden realitzar la inscripció per a participar-hi.

Per tal de dur-la a terme, heu de presentar el full d'inscripció (que trobareu adjunt en aquesta mateix pàgina) per via telemàtica a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Cornellà (cal seleccionar "Instància genèrica" a la pàgina inicial).Tal i com marca la normativa, en certs casos, caldrà acompanyar la sol·licitud de més documentació, per la qual cosa és convenient consultar atentament aquest document o, en cas de dubte, consultar al departament de Cultura.

El Concurs de Comparses del Carnaval començarà el dissabte 18 de febrer a les 18:00 hores, al carrer Bonestar (a l'alçada de la plaça de Catalunya). Les comparses recorreran l'avinguda de Sant Ildefons, l'avinguda República Argentina, i carrer Mossèn Andreu fins a la plaça de Catalunya, on tindrà lloc el fi de festa i el lliurament de premis.

Documentació:

 

Consulta al departament de Cultura