Aquest cap de setmana se celebra el Festival de Música per la Igualtat i la 6a Cursa de la Dona

Continuen les activitats per promoure la igualtat vinculades a la programació del Dia Internacional de la Dona Treballadora
Aquest cap de setmana se celebra el Festival de Música per la Igualtat i la 6a Cursa de la Dona
Clica sobre la imatge per a ampliar-la.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el 8 de març, el Consell de les Dones i l'Ajuntament de Cornellà, juntament amb l'associacionisme i les entitats de dones, organitzen a la ciutat al voltant d'una trentena d'actes i d'activitats per sensibilitzar la població sobre la igualtat de gènere i els drets de les dones.

Aquest cap de setmana destaca la cita amb el Festival de Música per la Igualtat que tindrà lloc la tarda del dissabte 12 de març, amb l'objectiu de celebrar la igualtat de gènere des d'una visió festiva, positiva, artística i social. Serà a la plaça de Catalunya entre les 17.00 i les 22.00 hores. Inclourà les actuacions del grup de pandereteiras "Rosalieiras" de l'ACG Rosalía de Castro, la Big Band de l'Escola de Música, les cantautores de Cornellà: Alexandra Larios, Paula Rodríguez, Sara Alva i Carla Collado, i els grups Sara Uribe i Molly Varlet.

A més durant tot el festival, hi haurà activitats a diverses carpes a la mateixa plaça orientades a la igualtat i la diversitat sexual: espais de joc no sexista, de pintura henna, un espai del Consell Municipal de la Dona, mostra de dones artesanes i, amb la col·laboració dels Castellers de Cornellà, un pilar i una "croquetada" solidària.

Per a més informació:

CENTRE D’INFORMACIÓ I RECURSOS PER A LES DONES (CIRD)
93 474 28 41 | ladona@aj-cornella.cat | Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18

 

6a Cursa de la Dona Dream Runners Cornellà

La sisena edició de la Cursa de la Dona Dream Runners Cornellà se celebra aquest diumenge, 13 de març, a partir de les 10.00 hores. Aquesta és una activitat esportiva solidària i tota la recaptació anirà íntegrament destinada a dos projectes de cooperació: un projecte d'IPI-COOP de suport a persones amb diversitat funcional de Cochabamba (Bolívia) i a l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat.

La cursa és oberta a nens i nenes de 6 a 14 anys i a noies/dones de més de 15 anys. Amb sortida i arribada a l'Estadi Municipal d’Atletisme Pilar Pons, la cursa transcorre pels carrers del centre de la ciutat sobre una distància aproximada de 5 km: és un recorregut apte per a qualsevol condició física i es pot fer caminant o corrent. El més important és participar-hi, i si ho desitgeu, també podeu fer directament un donatiu des del web de la cursa.

 

INSCRIPCIONS ON-LINE

INSCRIPCIONS MAJORS DE 15 ANYS

INSCRIPCIONS MENORS (6-14 ANYS)