Aquest diumenge se celebra la 1a Cursa d'Orientació Popular de Cornellà

El diumenge 16 de maig arriba la 1a Cursa d’Orientació Popular a Cornellà de Llobregat. Una activitat on podeu posar a prova el sentit de l'orientació a la vegada que practiqueu exercici. Podreu gaudir d’una jornada d'exercici físic adaptada a qualsevol capacitat, diferent i segura!

La cursa tindrà la sortida al parc del Canal de la Infanta. A partir de les 9.30 h es podran fer inscripcions presencials (es recomana la inscripció via web, als participants en les modalitats individuals: Iniciació i Score per tal d’evitar aglomeracions el dia de la Cursa i agilitzar el seu funcionament). Es podrà sortir en qualsevol moment entre les 10.00 i les 12.00, i les 14.00 hores és l'hora límit per a l'enregistrament d'arribades. Inscriu-te, vine amb roba esportiva, t’entregaran el mapa que et correspongui, i ja pots començar!

Inscripcions telemàtiques

Més informació, dinàmica i reglament

 

Què és una cursa d'orientació?

Una cursa d'orientació és una activitat que repta als participants a crear el seu propi recorregut per passar pels controls assenyalats en un mapa. El mapa és desconegut fins al moment de la sortida i el temps de cursa es comptabilitza de forma individual (per a cada participant individual o per a cada grup).

La cursa es divideix en 3 modalitats i podeu participar en qualsevol d’elles:

  • Cursa Familiar: modalitat grupal fins a 4 participants, amb petits i grans del mateix grup bombolla. Aquesta Cursa és apta per a persones amb mobilitat reduïda que necessiten desplaçar-se en cadira de rodes o altres elements, ja que la Cursa es farà en un espai sense barreres arquitectòniques. Hauran de marcar el seu pas pels punts de control sense cap ordre establert en el menor temps possible.
  • Cursa Iniciació: les persones participants hauran de marcar el seu pas per tots els punts de control en un ordre establert al mapa, ja que el recorregut és lineal. La distància a superar és curta (3.600m).
  • Cursa Score: les persones participants hauran de recercar i marcar el seu pas per tots els punts de control indicats al mapa. El recorregut és lliure, cadascú escull l’ordre amb que es visiten els controls. S’han de validar tots els controls.

 

Consulta les xarxes socials del departament d'Esports de l'Ajuntament de Cornellà per a més detalls de l'activitat:

@esportscornella |  @esportscornella @esportscornellallobregat